Αγαπητά μας παιδιά
Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την επιτυχία σας στις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2022-2023.
Η είσοδός σας στο Πανεπιστήμιο σάς ανοίγει νέους ορίζοντες γνώσης, σκέψης και εμπειρίας. Η ζωή σας μέσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα αποτελεί θεμελιώδη στιγμή για την μελλοντική σας σταδιοδρομία, επαγγελματική και κοινωνική.
Με αυτή τη σπουδαία αφορμή, το Τμήμα Παιδείας και Νεολαίας του Δήμου Νέας Σμύρνης, θέλοντας να ανταμείψει τους κόπους σας και να σάς ευχηθεί καλή τύχη στο νέο σας ακαδημαϊκό «ταξίδι», σάς προσκαλεί στην τελετή βράβευσης όλων των επιτυχόντων μαθητών της πόλης μας, το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 και ώρα 11:00΄ π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συγκροτήματος Νικομηδείας, επί της οδού Νικομηδείας, αρ. 7-9.
   Κάθε μαθητής θα λάβει τιμητικό έπαινο και ένα αναμνηστικό δώρο -mousepad-, ως ελάχιστη, συμβολική ανταμοιβή των κόπων του και της επιτυχίας του.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στη βράβευση και στην εκδήλωση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα στο link που επισυνάπτεται:
https://forms.gle/aRTLb3RUt5SXT1tr9

Επιπλέον, βραβεύουμε τον πρώτο αριστούχο μαθητή σε κάθε Λύκειο της πόλης μας, σύμφωνα με τον βαθμό εισαγωγής του. Οι πρώτοι των πρώτων θα λάβουν, ως αναγνώριση της μεγάλης επιτυχίας τους, ένα e-book reader, προσφορά του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Ο Δήμος μας βρίσκεται δίπλα και στους φοιτητές εκείνους που εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της επαρχίας, με το πρόγραμμα/ Επιβράβευσης Αριστούχων, προσφέροντας διατακτικές επιταγές για την αγορά ηλεκτρονικών ειδών.
Η επιλογή θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας.
Για τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος αυτού και την υποβολή αίτησης, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα στο link που επισυνάπτεται:
https://forms.gle/1xuY9bjCNnxyx37JA
μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (τα οποία αναφέρονται μέσα στην φόρμα) έως και 30/ 4/ 2024.
Σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας, σάς ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά.

          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                     Ο   ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
   Γεώργιος Κουτελάκης                                               Γεώργιος Γουρναρόπουλος