Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες, από Δευτέρα 9/11/2020 και για όσο διάστημα το σχολείο θα παραμένει κλειστό σύμφωνα με τις αποφάσεις της πολιτείας, το πρόγραμμα των μαθημάτων θα γίνεται με τηλεκπαίδευση.

Διαβάστε στη συνέχεια το ωρολόγιο πρόγραμμα που θα ισχύσει από 9-11-2020.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι θα τηρούνται κανονικά απουσιολόγια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή έρχονται συνεχώς νέες οδηγίες από το Υ.ΠΑΙ.Θ, παρακαλούμε να ενημερώνεστε καθημερινά από την σελίδα μας ή το μπλοκ 2lynsm.wordpress.com.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

ΝΕΟ!!!!!!!!! δείτε το πρόγραμμα (2 σελίδες ) από Δευτέρα 8/2/2021.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΕΣ από 8-2-2021-L

ΝΕΟ !!!!!!!!! προσοχή νέο ωράριο διαδικτυακών μαθημάτων

ΩΡΑΡΙΟ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η σύνδεση των μαθητών/τριών στα διαδικτυακά μαθήματα πρέπει να γίνεται με το ονοματεπώνυμό τους αποκλειστικά. Έχει παρατηρηθεί να εισέρχονται με ψευδώνυμα, οι καθηγητές δεν μπορούν να ελέγξουν το ακροατήριο, δεν θα τους δεχτούν και θα πάρουν απουσία. Η δήλωση στο δίκτυο είναι προσωπική και επώνυμη, τότε μόνο είναι και αποδεκτή.
Παρακαλώ διορθώστε άμεσα όπου υπάρχει πρόβλημα.

Ο μαθητής/τρια ακολουθώντας το πρόγραμμα θα συνδεθεί την ώρα του μαθήματος στην “αίθουσα” του καθηγητή στην ηλεκτρονική διεύθυνση, που έχουμε στείλει στο e-mail των γονέων (αυτό που έχει δηλωθεί στο σχολείο για την ενημέρωση)  και θα ζητήσει να γίνει δεκτός στο μάθημα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πολλοί μαθητές δεν έχουν ανοίξει την ηλεκτρονική τάξη “e-class” για να κάνουν εγγραφή στα μαθήματα που προσφέρονται με την ασύγχρονη πλατφόρμα. Παρακαλούμε άμεσα να συνδεθούν, επίσης να ελέγξουν το e-mail τους στο σχολικό δίκτυο όπου θα έρχονται όλες οι ενημερώσεις. Γενικά για κάθε σύνδεση με το σχολείο θα κάνετε χρήση του λογαριασμού σας στο σχολικό δίκτυο.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Στα διαδικτυακά μαθήματα οι απουσίες θα καταχωρούνται κανονικά. Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι γονείς & κηδεμόνες να παρακολουθούν τις απουσίες των παιδιών, ώστε να μην βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Η ενημέρωση με e-mail από τους υπευθύνους των τμημάτων θα γίνεται κανονικά. Επειδή γίναμε αποδέκτες κάποιων παραπόνων για τεχνικά προβλήματα που δεν επέτρεψαν την παρακολούθηση κάποιων μαθημάτων, σας ενημερώνουμε ότι μέχρι στιγμής επισήμως δεν έχει σταλεί καμιά οδηγία.

Με το πιθανό ενδεχόμενο να υπάρξει μελλοντικά κάποια ρύθμιση για το θέμα, παρακαλούμε στις περιπτώσεις που υπάρχει πρόβλημα παρακολούθησης, κατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση που θα βρείτε στη συνέχεια, υπογράψτε την και μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά να την αποστείλετε στην διεύθυνση 2lyknsmy@gmail.com . Η αίτηση δεν σημαίνει αυτόματα και δικαιολόγηση των απουσιών, η ικανοποίηση των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί από τον σύλλογο διδασκόντων και με βάσει την κείμενη νομοθεσία και τις ενδεχόμενες ρυθμίσεις από το Υ.ΠΑΙ.Θ

Αίτηση δικαιολόγησης απουσιών

ΕΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (Π.Σ.Δ)

Στη περίπτωση αυτή ο γονέας συμπληρώνει και υπογράφει την αίτηση, που θα βρείτε στη συνέχεια και την στέλνει με e-mail στο σχολείο (2lyknsmy@gmail.com)

Γνωστοποίηση λογαριασμού στο ΠΣΔ

Leave a Comment